Sidebar

Padovanokite vaikams bilietą į pavasario sesiją „Jaunasis atradėjas“

Net ir didžiausiems pasaulio atradėjams reikėjo vienokios ar kitokios paramos, be kurios jų įžvalgos ir atradimai nebūtų įmanomi. Kartu mes stipriname mokslo giją ir leidžiame mažiesiems prisiliesti prie temų ir klausimų, kurie galbūt ir jų viduje įžiebs jaunąjį mokslininką. Juk smalsumas ir žingeidumas – savybės, kuriomis pasižymi visi vaikai. Pavasario sesijoje „Jaunasis atradėjas“ vaikai kartu su geriausiais Universiteto dėstytojais atsakinės į svarbius klausimus, tirs pasaulį, o kartu ir patys save.


Kviečiame Jus prisidėti ir padovanoti bilietą į pavasario sesiją „Jaunasis atradėjas“ tiems pradinių klasių moksleiviams, kuriems ši suma yra didelė.

Aukoti galite pavedimu:
Gavėjas: Vilniaus universitetas
A.s. LT377300010094318310
AB „Swedbank“
Pavedimo paskirtyje įrašykite „92, Dovana vaikams”
Bilieto kaina - 25 eur.

Vaikai Jūsų nepamirš ir pasidalins savo atradimais. Viskas ką reikia padaryti, tai atlikus pavedimą susisiekti su mumis e. paštu ir mes pasidalinsime vaiko, kuriam buvo padovanotas bilietas, įspūdžiais.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku